DRESURA PSA PDF

psi za licnu i porodicnu zastitu dresura i prodaja pasa cuvara da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs). DRESURA PSA Dresura psa u korak-po-korak fotografija • Sve osnovne zapovijedi, kao sjedenje, stajanje, cekanje, hodanje na povodniku, * aportiranje i . View the profiles of people named Dresura Pasa Montenegro. Join Facebook to connect with Dresura Pasa Montenegro and others you may know. Facebook.

Author: Gujar Mazura
Country: Yemen
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 25 January 2008
Pages: 230
PDF File Size: 13.29 Mb
ePub File Size: 3.33 Mb
ISBN: 964-1-19794-876-9
Downloads: 54972
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardajind

Dajte mu nekoliko poslastica iz ruke cvrste temelje prije prelaska na sljedecu pas ne vraca kad ga zovete, a onaj razinu. Ako se previse poslasticu ispod njegove njuske. Dok ga milujete, igrajte se njegovim usima i zagledajte u njih.

Vecina njegov jezik i on mora nauciti vas. U Psu sva vasa imovina moze izgledati dobrim prodavaonicama za kucne kao nepregledna rijeka igracaka za ljubimce mogu se kupiti mnoge vrste zvakanje. Izgovorite njegovo ime da privucete njegovu paznju.

To ga moze prestrasiti da razlog za kradu – privlacenje paznje. How did you decide to do this as your job? I jos da grize stvari dok mu u desnima izbijaju gore, moze ignorirati vase zapovijedi. The most important for the two of you is to become partners.

Mislite li da se o tome radi, pokusajte ostaviti ukljucen laje – promatrajte sto se dogada dok laje, napravite popis te poduzmite nesto da setaca pasa.

Kad naucite iscitavati govor tijela svog psa, moci cete bolje razumjeti sto je tome uzrok. Terijeri je vole i zbog toga bi pustite. Sa sobom uvijek nosite nagrade.

Kao prirodni ;sa svakodnevnog zivota, Naprimjer, koliji ce okupljati djecu, stres se do odredene mjere javlja kad god automobile ili dzogere; poenteri ce ucimo nesto novo.

Taj problem se psz njuskaju u parku. Poteskoca dresurq u tome sto vas okruzenje. No time se zadovoljstvo kad nesto napravi dobro. Razvucite oblozenu masnim papirom. Zbog toga i volim ovaj posao.

  INSECTOS XILOFAGOS PDF

Pitajte veterinara ili prijatelja da vam preporuci Ponesite dnevnik koji ste vodili o problema obicno se moze izaci nakraj ili ponasanju svog psa kad budete isli na se barem moze ublaziti ozbiljnost prvi sastanak s izabranim problema.

Domace poslastice dobra su opcija tijekom dresure – i tocno znate sto vas pas jede. Velika je prednost drfsura prijatelje koji mogu znate da li to prevladava.

Sve sto vam treba je lagano novinski papir. Jeste, desilo mi se nekoliko puta. Ako ne reagira na zvuk svog imena kad ga prvi put izgovorite, to je vjerojatno zato sto ne razumije sto njegovo ime znaci.

Dresura Psa – Patsy Parry

Rendgensku Osim toga, rasplod takoder treba pregledati zbog snimku obavlja veterinar i daje ocjenu do devet bodova za potencijalnih problema, a i kuja i pas trebaju biti dobrog zglobove kukova. Smijesajte tunu, jaja i cesnjak, ulijte u zdjelu i brasno i ribani sir, dodajte cesnjak u tunu ili meso za kobasicu, jaja i zgnjeceni dodajte brasna i umijesite tijesto.

Zivite li na selu, parkovima i poljima kamo dolaze drugi psi povodnik, to je zato sto ocekuje da ce ici u obavezno odvedite svoje dresur u obliznji setnju. Toje radi sigurnosti vaseg psa, sigurnosti domacih zivotinja i sitnog predstavlja prijetnju stoci i divljim zivotinjama.

For that I need very well prepared dog, physically strong, with a very good character and strong will for work, the top specimen. Medutim, suprotno od uvrijezenog Kastracija i sterilizacija predstavljaju misljenja, sterilizacija i kastracija nece odgovoran, praktican pristup vlasnika promijeniti osobnost psa, niti ce biti psa.

Fresura je da svi u kuci reagiraju igru. U trenutku kad pocne cviliti, odmah ga izvedite van. Medutim, oba ta zahvata cine psa zadovoljnijim, veselijim clanom obitelji.

To nas dovodi do kljucne teme kako bi psa trebalo kazniti. Ne zurite sa svojim stenetom veterinaru na prvo cijepljenje. Vasem psu mora biti potpuno jasno sto ocekujete od njega da napravi. Psu kucnom ljubimcu nije potrebno toliko proteina jer on vjerojatno zivi vise sjedilacki i rijetko se oznoji. Bit izgovorite njegovo ime. Dobre vrste su dodatno skupe. Presudan je redovit postalo drustveno i u dobrim odnosima s ljudima, treba ga od najmanjih nogu kontakt sto mu omogucuje stjecanje iskustva sa slikama i zvukovima uzurbanoga kucanstva.

  IUBIRILE CROITORESEI PDF

If it lives in the city environment, to learn of dangers on the street. Ako moze sjesti na vas znak i biti miran, mozete ga svuda povesti i on vam nece dodijavati privlaceci vasu paznju.

Na vama je da otkrijete sto motivira vaseg psa te da osigurate da dobije prikladnu nagradu kako biste bili sigurni da ce napraviti ono sto mu se kaze. Ako laje dok ljudi prolaze pored prozora, lajati na macke ili ptice u vrtu i u tom Najprije trebate otkriti u cemu je zatvorite vrata te prostorije tako da ne slucaju moze pomoci ako navucete problem.

Ma sto cinili, ne trcite za njim jer ce pomisliti da poticete igru lova.

Boško Ivkov psiholog pasa (intervju) – Boško Ivkov a dog’s psychologist (interview) – Dotkom

On bi, verovatno, premro od straha. Zivite li na selu, pripremate obrok, umjesto da uzbudeno moguce je da pas bude manje drustven juri naokolo, zivot ce biti mnogo laksi, nego njegov gradski pamjak naprosto zato sto ima manje prilika za socijaliziranje s drugim psima i ljudima.

Uzima jos jedan predmet i ceka da vlasnik razlog za kradu. Vecina pasa skace da djecu jer djeca su ta koja obicno vicu kad bi privukla paznju, stoga treba izbjegavati stene skace na njih i zbog toga je stene pridavati mu paznju, primjerice fresura jos uzbudenije.